Sävellykset

Nuotteja / Leadsheets

Maija-4360-min

Laulujeni nuotteja voit tällä hetkellä ladata alla olevista linkeistä. Kysy rohkeasti sähköpostilla myös jousisovituksia, kuorosovituksia ja muille kokoonpanoille kirjoitettua materiaalia. Jos esität musiikkiani julkisesti niin muista tehdä Teostolle esitysilmoitus!

Joka tapauksessa olisi hauska kuulla missä ja mitä kappaleita päädyt laulamaan, soittamaan tai esittämään toisille tai toisten kanssa! Mielelläni jaan biisijuttuja mun kappaleista myös omien sosiaalisen median kanavieni kautta Instagramissa, Facebookissa ja YouTubessa, joten kaikenlaiset versiot ovat lämpimästi tervetulleita!

Kirjailija Inka Nousiaisen kirjoittama  Samassa unessa on hänen ensimmäisiä laulutekstejään ja se tulee olemaan nyt ensimmäinen nuotti minkä voit ladata täältä itsellesi. Kappaleesta löytyy Ruuskanen Railio Strings: Samassa unessa -levyltä duettoversio, jonka Ahti Paunu ja Veera Railio tunnelmoivat Jousikaiku-kvartetin ja minun soittaessa.

Soitellaan ja lauletaan – se auttaa – kaikkeen!

SAMASSA UNESSA (PDF)
Ruuskanen Railio Strings: Samassa unessa levyllä

JOSKUS (PDF)
Ruuskanen Railio Strings: Samassa unessa levyllä

KUNPA VOISIN (PDF) (strings & vocs)
Ruuskanen Railio Company: Tänään levyllä

TÄNÄ YÖNÄ NOJAAN VIHREÄÄN (PDF)
Ruuskanen Railio Strings: Samassa unessa levyllä

Jos joku tietty sovitus tai sävellaji innostaa tai joku sinulle mieluisa säveltämäni laulu puuttuu, niin lähetä viestiä vaan, niin laitan latautumaan!

Maija Ruuskanen